Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 23 Aprilie 2021 - 14587
Comert cu alcool fara accize!

Vineri, 12 august a.c., lucratori din cadrul Compartimentului Prevenirea si Combatere a Criminalitatii si ai Detasamentului 1 Mobil, din cadrul Jandarmeriei bistritene, au efectuat o actiune punctuala in vederea prinderii in flagrant a unor cetateni care ofereau spre vanzare alcool distilat din fructe fara accize.

          In baza unor informatii cu privire la posibile activitati de  distributie de produse ce trebuie supuse accizarii, (alcool), jandarmii l-au identificat pe Iosif B., de 27 de ani din Bistrita, care distribuia cunoscutilor alcool distilat din fructe, in incinta unui magazin de produse second-hand din municipiul Bistrita sau in autogara,  in recipiente de cate 5 litri fiecare.

             Avand in vedere toate aceste date, jandarmii au organizat un flagrant, in urma caruia cel in cauza a fost prins cand incerca sa comercializeze 140 de litri de alcool distilat din fructe, pe care il avea depozitat in portbagajul autoturismului.

            A fost intocmit procesul verbal de depistare, proces verbal de control a autovehicolului iar cantitatea de alcool a fost indisponibilizata si predata lucratorilor vamali pentru continuarea cercetarilor si luarea masurilor legale.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2079 vizualizări13 august 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0