Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Campanie pentru depistarea hepatitei virale la Penitenciarul Bistrita.

In data de 09.03.2023, la sediul Penitenciarului Bistrita, se va deplasa o unitate mobila formata din medici, asistenti si voluntari de la Institutul Regional de Gastroenterologie si Hepatologie "Octavian Fodor" Cluj-Napoca, in vederea derularii unei campanii pentru depistarea hepatitei virale B si C in randul persoanelor private de libertate, precum si a personalului unitatii.

          Activitatea se desfasoara in baza protocolului de colaborare incheiat intre Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si Administratia Nationala a Penitenciarelor.

          Incheierea acestui protocol inseamna unirea eforturilor in vederea proiectarii si realizarii unei interventii medicale si educative, care sa duca la reducerea riscurilor medicale si sociale, la o cunoastere mai buna, cat mai aproape de realitate, a starii de sanatate a persoanelor private de libertate si a personalului angajat.

 

 

Comisar sef de politie penitenciara Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant

PENITENCIARUL BISTRITA

0 comentarii2723 vizualizări08 martie 2023




rss 2.0
rss 2.0