Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 05 Mai 2024 - 14587
Jandarmeria B-N s-a alaturat celor peste 100 de medici, asistenti si voluntari la Maratonul Resuscitarii.

La standul Jandarmeriei bistritene vor fi organizate ateliere de prezentare a tehnicii folosite de catre jandarmi in diferite misiuni, autovehiculele folosite de catre efective in teren si veti putea face cunostinta cu Ara - cainele de serviciu care este partener de nadejde al colegilor nostri.

           De asemenea, tinerii interesati de o cariera in Jandarmerie, pot afla ce studii pot urma pentru a deveni colegii nostri! Va asteptam in numar cat mai mare la Maratonul Resuscitarii - editia I - Bistrita, 11 iunie 2023, TeraPlast Arena, orele: 09:00 - 21:00.

 

             Informatii suplimentare

             Sunteti pusi in fata unei situatii critice in care se afla un membru al familiei, un prieten sau chiar o persoana din jur pe care nu o cunoasteti si ati vrea sa o ajutati, dar nu stiti ce sa faceti pana la sosirea echipajelor medicale?

            Situatiile de urgenta nu tin cont de vreme, de zi sau noapte! Aproximativ 100 de medici, asistenti si voluntari UPU-SMURD si Fundatia pentru SMURD va vor invata gratuit cum sa actionati intr-o situatie de urgenta in care viata unei persoane dragi este pusa in pericol.

            Participantii vor exersa pe manechine cum pot recunoaste si cum trebuie sa intervina in cazul unui stop cardiorespirator sau al inecului si vor efectua manevrele de resuscitare pentru cele trei categorii principale de victime, adult, copil si sugar.

            Oferind doar 30 de minute din timpul vostru, duminica, 11 iunie 2023, veti afla cum, cu mainile goale, puteti face diferenta dintre viata si moarte!

            Un eveniment organizat de Consiliul Judetean Bistrita - Nasaud, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Bistrita, UPU-SMURD Bistrita, ISU Bistrita-Nasaud si Fundatia pentru SMURD.

0 comentarii2380 vizualizări09 iunie 2023




rss 2.0
rss 2.0