Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 19 Mai 2024 - 14587
"Gheparzii Transilvani" - botezul focului la Capul Midia.

Pregatirea pentru executarea unei misiuni internationale la cele mai inalte standarde reprezinta pentru militarii Detasamentului de Aparare Antiaeriana Rotatia a XIV-a principalul scop in aceasta perioada.

Luna august ii regaseste pe acestia in poligonul de trageri din cadrul Scolii de Instruire pentru Aparare Antiaeriana " General de brigada Ion Bungescu" - Capu Midia unde desfasoara una dintre cele mai importante etape ale pregatirii, cea in care executa trageri cu complexele antiaeriene Ghepard.

Primele trageri reprezinta pentru fiecare militar o amintire de neuitat. De aceste momente unice au avut parte unii membrii ai echipajelor care opereaza complexele antiaeriene, care, in aceste zile au primit "botezul focului". Entuziasmul si emotiile acestora s-au dovedit a fi unele constructive, tragerile executate fiind apreciate la un nivel inalt.

Felicitari, ghepard -istilor si mult succes in  continuarea pregatirii!

 

Text si foto - Maria Dohotar

Brigada 81 Mecanizata "General Grigore Balan"

 

0 comentarii2800 vizualizări02 septembrie 2023




rss 2.0
rss 2.0