Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 20 Mai 2024 - 14587
Evenimentele care au avut loc in acest sfarsit de saptamana, s-au desfasurat fara incidente majore.

Zilnic, aproximativ 2.000 de jandarmi au fost alaturi de oameni, oferind siguranta tuturor participantilor la manifestarile care au avut loc in cele doua zile, la nivel national.

Una dintre cele mai importante misiuni din punct de vedere al numarului mare de participanti pe care Jandarmeria Bucuresti, alaturi de celelalte institutii partenere, a gestionat-o a fost evenimentul iMapp Bucharest, organizat in Capitala, unde au fost prezenti peste 50.000 de spectatori.

Mentionam faptul ca pe toata perioada de desfasurare nu au avut loc incidente de ordine publica.

Jandarmeria Romana multumeste tuturor participantilor la aceste evenimente, care au ales sa respecte indicatiile fortelor de ordine si ale organizatorilor, fiind permanent in dialog cu colegii nostri.

Au fost constatate si abateri de la normele legale, fiind aplicate peste 600 de sanctiuni contraventionale cu avertisment sau amenda (valoarea amenzilor este de peste 220.000 de lei).

De asemenea, la nivel national, pe timpul misiunilor, jandarmii au oprit activitatea infractionala in 25 de cazuri, atat independent, cat si in cooperare cu celelalte institutii partenere, 27 de autori fiind prinsi in flagrant sau in urma unor sesizari primite din partea cetatenilor.

Jandarmii au fost prezenti si in zona montana, unde multi turisti au ales sa isi petreaca timpul liber. Jandarmii montani s-au aflat permanent in zona statiunilor si pe traseele montane, pentru a avea grija de siguranta turistilor. Jandarmii au transmis frecvent recomandari legate de masurile pe care orice persoana trebuie sa le respecte atunci cand pleaca pe un traseu montan, pentru a nu risca accidentarea.  

In incheiere, dorim sa multumim tuturor pentru increderea pe care ne-o acordati! Suntem convinsi ca impreuna, prin cooperare si dialog, lucrurile vor functiona asa cum se cuvine!

Noi ramanem in continuare la datorie pentru siguranta tuturor participantilor la manifestarile cultural-artistice care vor avea loc si astazi, unde se estimeaza prezenta unui numar de peste 100.000 de persoane la evenimentele organizate in toata tara.

 

Jandarmeria Bistrita

0 comentarii2772 vizualizări24 septembrie 2023




rss 2.0
rss 2.0