Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 19 Mai 2024 - 14587
Jandarmii bistriteni s-au alaturat Stafetei Veteranilor Invictus 2023.

Stafeta Rosie a plecat sambata 22 octombrie de la Bistrita. Alergatorii, alaturi de militari, voluntari civili, sportivi de performanta sau amatori, au luat startul pentru a duce stafeta cu recunostinta mai departe,  in alergare sau pe biciclete, pana la Dej.

            Stafeta Veteranilor Invictus, ajunsa la a X-a editie este organizata anual la nivel national sub egida Ministerului Apararii Nationale in cinstea eroilor de ieri si de azi, a militarilor raniti in teatrele de operatii, premergator manifestarilor dedicate Zilei Armatei Romaniei.

           Cel mai important moment va avea loc de Ziua Armatei, pe 25 Octombrie, la Carei, unde Stafeta Veteranilor Invictus va prezenta simbolic onorul tuturor celor care s-au jertfit pe campul de lupta pentru Romania si poporul roman.

Multumim colegilor nostri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud care s-au alaturat voluntar acestui demers: mr. Coman Ionel, mr. Marginean Andra, lt. Boca Ioan si plt.maj. Curca Marian.

 

.

 

Vin-o in echipa noastra! Au inceput inscrierile pentru scolile de subofiteri de jandarmi 

          In perioada 18 octombrie-05 noiembrie 2023 tinerii care doresc sa urmeze o cariera in Jandarmerie se pot inscrie la concursul de admitere in unitatile de invatamant postliceal ale Jandarmeriei Romane, sesiunea octombrie-decembrie 2023. La Scolile Militare de Subofiteri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" din Dragasani si "Petru Rares" din Falticeni sunt scoase 700 de locuri (cate 350 de locuri fiecare).

            Cererile de inscriere la concursul de admitere la scolile postliceale ale M.A.I., se completeaza de catre candidat in mod lizibil, se semneaza si se transmit exclusiv in format electronic pe adresa ru@jandarmeriabistrita.ro, pana la 05.11.2023, inclusiv in zilele de sambata si duminica.

            Pentru mai multe informatii cu privire la conditiile si criteriile de recrutare, tematica, bibliografia si probele de concurs, va invitam sa accesati: http://www.jandarmeriabistrita.ro/lista-admiteri3.

           Informatii suplimentare puteti obtine la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud - Biroul Resurse Umane, tel. 0263.239.733, interior: 24.535, 24.536.

 

0 comentarii2114 vizualizări22 octombrie 2023




rss 2.0
rss 2.0