Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 14 Mai 2024 - 14587
Prietenie prin instruire.

Sub deviza "Stronger together’’ militarii Brigazii 81 Mecanizata "General Grigore Balan’’ s-au instruit alaturi de militarii francezi si belgieni din cadrul Grupului de Lupta NATO  (FLF BG - FRA FN), dand startul unei noi colaborari de succes.

Activitatea a constat in executarea unui exercitiu de tip FTX ( Exercitiu tactic in teren) in cadrul caruia militarii au avut oportunitatea de a invata diferite tehnici, tactici si proceduri specifice fiecarei structuri, care au contribuit in mod semnificativ la cresterea nivelului de instruire atat a militarilor romani, cat si a celor din cadrul Grupului de Lupta NATO. De asemenea, instruirea in comun, s-a axat si pe cunoasterea echipamentelor militare din dotarea celor doua structuri cat si a modului de utilizare a armamentului individual.

La finalul activitatii putem raporta "Misiune indeplinita’’, fiind atinse toate obiectivele de instruire si, de asemenea, suntem bucurosi de noile prietenii formate.

Text - Raluca Muresan

Foto - Teodora Uifelean, Grupul de Lupta NATO  (FLF BG - FRA FN)

 

 

Brigada 81 Mecanizata "General Grigore Balan".

0 comentarii2310 vizualizări29 martie 2024




rss 2.0
rss 2.0