Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 17 Mai 2024 - 14587
Concurs de admitere in Academia Tehnica Militara "Ferdinand I" Bucuresti, sesiunea 2024.

Penitenciarul Bistrita selectioneaza candidati, in vederea admiterii in Academia Tehnica Militara  "Ferdinand I" Bucuresti, sesiunea 2024, pentru urmatoarele specializari:

Facultatea de Comunicatii si Sisteme Electronice pentru Aparare si Securitate - domeniul Inginerie electronica, telecomunicatii si tehnologii informationale - specializarea Comunicatii pentru aparare si securitate:  1 loc (barbati si femei).

Facultatea de Sisteme Informatice si Securitate Cibernetica - domeniul Calculatoare si tehnologia informatiei - specializarea Calculatoare si sisteme informatice pentru aparare si securitate nationala: 2 locuri (barbati si femei)

Facultatea de Sisteme Integrate de Armament, Geniu si Mecatronica - domeniul Inginerie Civila - specializarea Constructii si Fortificatii: 2 locuri (barbati si femei)

 

Conditiile pentru participarea candidatilor, documentele necesare inscrierii,  bibliografia si probele de concurs se pot studia pe pagina web: Anunt-ATM-2024.pdf (gov.ro) / sectiunea cariera - admitere-institutii-de-invatamant-2.

Termenul limita de depunere a dosarelor de candidat este 03.05.2024, inclusiv, ora 15.00.

Informatii suplimentare se pot obtine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului Bistrita, telefonic la nr. 0263238175, interior 107 sau prin e-mail la adresa concurs-bistrita@anp.gov.ro.

 

 

Comisar sef de politie penitenciara Cosmin PARAUAN

Purtator de cuvant

PENITENCIARUL BISTRITA

 

0 comentarii2163 vizualizări15 aprilie 2024




rss 2.0
rss 2.0