Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 01 Octombrie 2020 - 2408 vizitatori azi
Jandarmii bistriteni au actionat pentru

 Astazi, 30 septembrie a.c., un efectiv de 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, au participat la un exercitiu tactic complex de gestionare a unei situatii de revolta in cadrul Penitenciarului cu Regim Inchis Bistrita.  Acest exercitiu a urmarit in principal modul de actiune al fortelor de ordine in cazul unei revolte a persoanelor aflate in detentie.

Conform planului de actiune, jandarmii prezenti la fata locului au intarit paza Penitenciarului in jurul obiectivului, au actionat  la restabilirea ordinii in interiorul institutiei, constituindu-se in acelasi timp si rezerva de interventie care sa actioneze la nevoie.

Acest tip de exercitii au rolul de a pregati din punct de vedere practic toate efectivele institutiilor implicate in gestionarea cu maxima operativitate a unor astfel de situatii care pot aparea la un moment dat.                                                        

    Ofiter specialist informare si relatii publice

                                                                   Lt.

                                                                        Georgeta CASVAN

0 comentarii2219 vizualizări30 septembrie 2010
rss 2.0
rss 2.0