Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 20 Iunie 2021 - 14587
Organizarea evaluarilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean BN

Ca urmare a materialelor prezentate de posturile de televiziune nationale si ziarele online in data de 07.10.2011, respectiv 08.10.2011, cu privire la organizarea evaluarilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud, pentru corecta informare a opiniei publice, facem urmatoarele precizari:

 Ca urmare a ordinului ministrului Administratiei si Internelor, privind  reorganizarea structurilor in vederea diminuarii cheltuielilor bugetare, in perioada 27-28  iunie a.c., a avut loc la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud,  activitatea de evaluare a cadrelor, data evaluarilor care a fost anuntata cadrelor cu cel putin trei saptamani inainte.

Fostul nostru coleg , Florin U. nu a participat,  internandu-se  in spital cu o zi inaintea evaluarilor. Cu toate ca un subofiter din cadrul Biroului Resurse Umane a luat legatura cu acesta, pentru a-i explica importanta participarii la aceste evaluari, subofiterul Florin U. a hotarat ca nu participa la acestea si a semnat un raport in care specifica acest lucru, cu precizarea ca este constient de consecintele ce decurg  din aceasta, respectiv neprezentarea si nepromovarea evaluarii.

Totodata, in data de 13 septembrie a.c., s-au organizat  din nou evaluari, la care Florin U. nu si-a manifestat interesul de a participa, desi a fost anuntat despre organizarea acestora.

Conform  ordinului  ministrului Ministerului Administratiei si Internelor, la data de 15 septembrie a.c., a expirat termenul de punere la dispozitie, (3 luni), moment in care toate cadrele care nu s-au mai regasit in statul de organizare, respectiv care nu au promovat evaluarea sau care nu au participat la aceasta (Florin U.), au fost trecute in rezerva.

 

Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

0 comentarii2660 vizualizări08 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0