Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 02 Iunie 2020 - 1062 vizitatori azi
Corectitudinea comerciantilor din piete in vizorul jandarmilor.

In dimineata zilei de miercuri 12 octombrie, jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au executat mai multe actiuni punctuale atat in pietele din municipiu cat si in zona garii si autogarii Bistrita.

In Piata Decebal, Independentei Nord si Piata din str. Calea Moldovei, principalele aspecte vizate au fost cele legate de reglementarile legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite si a Ordonantei nr. 25 din 2006, privind intarirea capacitatii administrative a Oficiului Roman pentru Drepturile de Autor.

 In urma acestor actiuni au fost aplicate 7 sanctiuni: din care trei amenzi contraventionale de cate 500 de lei fiecare si patru avertismente. La comerciantii controlati, principalele abateri descoperite de jandarmi au fost cele privind lipsa afisarii preturilor la marfurile expuse spre vanzare.

In zona garii si autogarii au fost vizate prevenirea si combaterea cersetoriei dar si a faptelor de natura  antisociala.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul.

 

 

0 comentarii1925 vizualizări12 octombrie 2011
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0