Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 03 Aprilie 2020 - 6776 vizitatori azi
JANDARMERIA DONEAZA VIATA PENTRU ROMANIA!

Jandarmeria Romana, a demarat la nivel national o campanie de donare de sange, in cadrul celei intitulate sugestiv "JANDARMII sunt OAMENII de LANGA TINE!".

        Si in plan local, cadrele din Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud, se vor alatura acestei campanii, scopul fiind unul umanitar: contributia jandarmilor la refacerea stocurilor de sange existente in cadrul Centrului de Transfuzii Sanguine Bistrita Nasaud.

       Noutatea adusa de aceasta campanie este atragerea unui numar cat mai mare de persoane care sa faca o fapta buna si anume sa salveze vieti cu un simplu gest: acela de a deveni donator pentru o zi!

         In urma intalnirilor dintre reprezentantii Centrului de Transfuzii Sanguine Bistrita si cei ai Jandarmeriei Bistrita, in perioada 25-31 octombrie a.c., vor fi organizate o serie de activitati specifice de catre cele doua institutii direct implicate, prin care sa fie oferita si altora posibilitatea de a putea intra in cadrul acestei campanii ca donator pentru o zi!

          Vor fi organizate puncte de informare in Piata Mihai Eminescu si pe Pietonal dar vor avea loc si intalniri cu reprezentantii unor intitutii publice de la nivel judetean, central si nu numai, cu scopul de a motiva cat mai multi cetateni sa devina, macar odata in viata, donatori pentru o zi, pentru a salva cat mai multe vieti!

           Deja in sprijinul campaniei Jandarmeriei bistritene se afla si membrii  formatiei Cassa Loco, (Leonard, Bogdan si Cosmin), bistriteni de orgine, care s-au alaturat imediat acestui scop nobil, cu toate ca fac acest lucru de la distanta, fiind stabiliti momentan in capitala.

 "JANDARMII sunt OAMENII de LANGA TINE!"

Intinde o mana, salveaza o viata, DONEAZA SANGE!

 

        

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

1 comentariu1925 vizualizări18 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0