Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Aprilie 2020 - 12294 vizitatori azi
Jandarmii sunt oamenii de langa tine!

Vineri, intre orele 12.00-16.00,  jandarmii s-au aflat in mijlocul cetatenilor in Piata Mihai Eminescu, respectiv pe Pietonal, unde au fost promovate aspecete legate de campania de donare de sange initiata de Jandarmeria Romana, intitulata sugestiv: "Intinde o mana, salveaza o viata, doneaza sange!".

           De la ora 12.00,  ofiterul de relatii publice, lt. Georgeta Casvan, alaturi de jandarmi ai Detasamentului 1 Mobil Bistrita si de asistente din cadrul  Centrului de Transfuzii Sanguine Bistrita au explicat celor interesati despre aceasta campanie, ce presupune actul de donare de sange dar si aspecte legate de  beneficiile si conditiile care trebuie indeplinite pentru a deveni donatori.

         Cei interesati au primit pliante care contin informatii legate de conditiile care trebuie indeplinite atunci cand doneaza sange.

         In luna noiembrie toti cei care doresc sa salveze vieti sunt asteptati la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrita Nasaud pentru un gest umanitar: acela de a dona sange.

          Urmatorul Punct de Informare, in cadrul acestei campanii, va fi organizat pe Pietonal luni, 31 octombrie a.c., intre orele 12.00 - 16.00

         
    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii1771 vizualizări29 octombrie 2011
rss 2.0
rss 2.0