Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Start in campania de donare de sange a Jandarmeriei Romane!

In prima zi a lunii noiembrie de la ora 8.00, prima serie de donatori din randul jandarmilor, a trecut pragul Centrului de Transfuzii Sanguine Bistrita Nasaud, cu scopul de a dona sange in cadrul campaniei demarate la nivel national intitulata sugestiv "Jandarmii sunt oamenii de langa tine!".

           Cei care si-au exprimat dorinta de a dona sange au fost programati pe zile, astfel incat sa nu fie perturbata activitatea centrului.

            La demararea efectiva a donarilor chiar si unii jurnalisti prezenti la centru, din randul partenerilor media ai campaniei au ales sa doneze sange (Ryan Farcasiu, redactorul sef Gazeta Bistritei).

            Lista celor care doresc sa se inscrie in cadrul acestei campanii ca donatori ramane deschisa, ca urmare invitam pe toti cei care doresc sa salveze vieti, sa doneze sange la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistrita Nasaud, din strada Nicolae Balcescu, Nr. 11A.      

            

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii658 vizualizări01 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0