Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 13 Aprilie 2021 - 14587
"Avalansa" de arderi necontrolate si incendii de padure.

Prima a intervenit Garda de Interventie Beclean, la ora 1348, pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetatie uscata in localitatea Sasarm, unde au ars aproximativ 3 hectare de vegetatie uscata. Trei ore mai tarziu a fost alertata Sectia de Pompieri Nasaud sa intervina pentru stingerea unui incendiu de padure, pe Valea Runcului, in localitatea Rebra, unde au ars 2 hectare de vegetatie uscata si un hectar de litiera. La ora 18 19 Garda de Interventie Singeorz Bai a intervenit pentru stingerea unei arderi necontrolate la un cos de fum in orasul Singeorz Bai.

 

Arde o gospodarie in localitatea Lesu

 In dimineata zilei de vineri, 11 noiembrie, la ora 0620, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud, a fost solicitat, prin numarul unic de urgenta 112, sa intervina pentru stingerea unui incendiu la o gospodarie individuala in localitatea Lesu. Evenimentul s-a produs cel mai probabil datorita unui mijloc de incalzire improvizat, iar la fata locului s-au deplasat de urgenta forte si mijloace din cadrul Garzii de Interventie Singeorz Bai care au intervenit pentru stingerea incendiului.

 

Interventii pe scurt

 In perioada 10.11.2011, ora 0730 - 11.11.2011, ora 0730 subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 12 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                        7;
  • Incendii:                                                                               2;
  • Arderi necontrolate:                                                             3;

 

 

 

                                                                           Cu stima,

                                                                        Plt.

                      Rus Marius Alin

 

0 comentarii2198 vizualizări11 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0