Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Pompierii din Bistrita si Beclean s-au confruntat cu arderi necontrolate de vegetatie uscata.

In data de 11.11.2011, la ora 1315, Detasamentul de Pompieri Bistrita a intervenit pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetatie uscata in municipiul Bistrita, a ars aproximativ un hectar de vegetatie uscata. In data de 13.11.2011, la ora 1315, Garda de Interventie Beclean a intervenit pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetatie uscata in orasul Beclean (cartier Figa), au ars aproximativ 5 hectare de vegetatie uscata.

 

Zi de foc pentru pompierii Nasaudeni

 In dimineata zilei de vineri, 11 noiembrie, la ora 0820, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud, a fost solicitat, prin numarul unic de urgenta 112, sa intervina pentru stingerea unui incendiu de padure in localitatea Nepos. La fata locului s-au deplasat de urgenta forte si mijloace din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud care au intervenit pentru stingerea incendiului. Au ars aproximativ 5 hectare de cazaturi din padure si 3 hectare de vegetatie uscata.

La ora 1530 au revenit in unitate iar la ora 16 18 au fost solicitati in localitatea Mocod pentru stingerea unui incendiu unde au ars doua clai de fan.

Putin dupa miezul noptii au fost din nou alertati pentru stingerea unui incendiu la o gospodarie individuala in localitatea Tarpiu. Evenimentul s-a produs cel mai probabil datorita unui scurtcircuit electric. Incendiul a fost lichidat la ora 0435 iar fortele si mijloacele s-au retras in subunitate la ora 0500 .

 

Arde o cabana in Sigmir

 In data de 13.11.2011, la ora 1630, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud, a fost solicitat, prin numarul unic de urgenta 112, sa intervina pentru stingerea unui incendiu la o cabana in municipiul Bistrita (cartier Sigmir). La fata locului s-au deplasat de urgenta forte si mijloace din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita care au intervenit pentru stingerea incendiului. Evenimentul s-a produs cel mai probabil datorita unui mijloc de incalzit nesupravegheat.

 

 

 

 

Interventii pe scurt

 In perioada 11.11.2011, ora 0730 - 14.11.2011, ora 0730 subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 43 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                        35;
  • Incendii:                                                                               4;
  • Arderi necontrolate:                                                             3;
  • Asistenta persoane:                                                              1;

 

 

 

                                                                           Cu stima,

                                                                    INSPECTOR SEF

                                                      Lt.col.Dr. Ing. Florea Constantin

 

0 comentarii664 vizualizări14 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0