Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Pompierii militari din Beclean in sprijinul familiilor afectate de seceta.

In data de 15 noiembrie, incepand cu ora 1040, pompierii militari din cadrul Garzii de Interventie Beclean au efectuat doua transporturi de apa potabila unor familii, din orasul Beclean (cartier Figa), afectate de seceta.

 

Arde un camion cu lemne

In seara zilei de marti, 15 noiembrie, la ora 2205, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud, a fost solicitat, prin numarul unic de urgenta 112, sa intervina pentru stingerea unui incendiu la un autovehicul, in localitatea Romuli. La fata locului s-au deplasat de urgenta forte si mijloace din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud care au intervenit pentru stingerea incendiului. Evenimentul s-a produs cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric. A ars autovehiculul in totalitate si 0,5 m3 de lemn de foc.

 

Interventii pe scurt

In perioada 15.11.2011, ora 0730 - 16.11.2011, ora 0730 subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 13 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      11;
  • Protectia comunitatilor:                                                       1;
  • Incendii:                                                                              1;

 

 

                                                                             Cu stima,

                                                                        Plt.    Rus Marius Alin

0 comentarii678 vizualizări16 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0