Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 10 Aprilie 2021 - 14587
Masurile de interventie in cazul diferitelor accidente.

 In baza protocolului de colaborare existent intre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al jud. Bistrita - Nasaud si Scoala Generala "Artemiu Publiu Alexi" din orasul Singeorz - Bai, in data de 16.11.2011, incepand cu orele 11.00, elevilor din clasele I-IV le-au fost prezentate, intr-o maniera interactiva, materiale informative specifice masurilor de interventie in cazul diferitelor accidente si modul de actionare a echipajelor specializate in domeniul descarcerarilor si acordarii primului ajutor calificat.  

Astfel, au fost prezentate principalele reguli care trebuie respectate pentru a preveni producerea unor accidente, dar si regulile de comportare pe timpul producerii acestora.

Aceste actiuni vor continua si in perioada urmatoare, constientizarea cetatenilor, indiferent de varsta, asupra riscurilor la care s-ar putea expune intr-un anumit moment de timp si intr-un anumit loc, precum si masurile de protectie si comportamentul pe care ar trebui sa le adopte sunt de cele mai multe ori vitale in gestionarea unei situatii de urgenta.

                                                       

 INFORMARE SI RELATII PUBLICE            

Plt.  Rus Marius

0 comentarii748 vizualizări17 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0