Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 07 Iulie 2020 - 12092 vizitatori azi
"Anonimus" va oferi o noua reprezentatie a piesei "Pe alocuri".

Azi, 23 noiembrie 2011, incepand cu ora 19.00, pe scena Sinagogii din Bistrita, trupa de teatru "Anonimus" va oferi o noua reprezentatie a piesei "Pe alocuri" - dupa un scenariu realizat de Camelia Toma, avandu-i ca protagonisti pe cei 10 membri ai trupei de teatru a persoanelor private de libertate din custodia Penitenciarului Bistrita.

Premiera spectacolului a avut loc in luna iulie a acestui an in unitate, in cadrul "Festivalului de poezie si muzica de camera", iar mai apoi si in comunitate, la Sinagoga din Bistrita. Pe data de 9 noiembrie, piesa a fost prezentata la Bucuresti pe scena Teatrului Nottara, unde trupa de teatru "Anonimus" s-a aflat pentru a doua oara cu ocazia participarii la "Festivalul MultiArt pentru Detinuti", incheind in mod reusit prima seara de reprezentatii artistice.

Piesa este pusa in scena cu aportul Asociatiei Argument Bistrita, reprezentata de Camelia Toma, in calitate de regizor, si Ana Toma, in calitate de scenograf. Nu in ultimul rand, reprezentatia prinde viata si datorita bunavointei domnului Gavril Tarmure, care pune locatia spectacolului la dispozitia organizatorilor.

Exprimarea prin arta reprezinta o modalitate de implicare a persoanelor din detentie in activitati menite sa dezvolte un comportament prosocial, o responsabilitate a activitatilor de grup, in care scopul comun sa primeze celui personal.

Accesul la aceasta manifestare va fi permis tuturor persoanelor dornice sa vada ca, in arta, talentul nu cunoaste limite si ingradiri, iar piesa, personajele, scena, dar si spectatorii ofera cadrul si prilejul oportun de transfigurare si de exprimare libera.

Pentru informatii suplimentare desemnam ca persoana de contact pe inspector de penitenciare Laura Opris, purtator de cuvant, telefon 0263/238.175, fax 0263/234.439, mobil 0741/ 265.809, e-mail laura.opris@anp.gov.ro.

 

Inspector de penitenciare Laura Opris - Purtator de cuvant Penitenciarul Bistrita.

 

 

 ROMANIA, Bistrita, Str. Tarpiului, nr. 22, jud. Bistrita - Nasaud

Telefon: 0263 238175 - 238082 / Fax: 0263 234439 / E-mail: lsiman@dgp.ro/ Pagina web: www.penitenciarulbistrita.ro.

0 comentarii2107 vizualizări23 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0