Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 07 Iulie 2020 - 11524 vizitatori azi
Incendiu la o sura de lemne.

Ieri, 23 noiembrie, Detasamentul de Pompieri Bistrita, a fost solicitat la ora 18.05, prin numarul unic de urgenta 112, sa intervina pentru stingerea unui incendiu ce afecta o magazie care depoziteaza lemne in localitatea Prundu - Birgaului. Doua autospeciale de interventie cu apa si spuma din cadrul Garzii de Interventie Prundu Bargaului, impreuna cu o autospeciala din dotarea Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta a Primariei Prundu - Birgaului, s-au deplasat de urgenta la locul producerii incendiului, unde au actionat in vederea limitarii efectelor acestuia si propagarii la restul imobilelor din curtea proprietarului. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind depozitarea necorespunzatoare a cenusii si a jarului nestins in apropierea materialelor combustibile.

Au ars aproximativ 3 m3 lemn de foc si 200 kg de resturi lemnoase.

 

 

Interventii pe scurt.

 In perioada 23.11.2011, ora 0730 - 24.11.2011, ora 0730 subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 13 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      12;
  • Incendii:                                                                          1;

 

                                                     Cu stima,    Plt.   Marius RUS

0 comentarii2226 vizualizări24 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0