Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 5134 vizitatori azi
Incendiu in localitatea Barla.

In dimineata zilei de 25 noiembrie, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita Nasaud a fost anuntat, la ora 02.43 despre izbucnirea unui incendiu la o locuinta din localitatea Barla. Trei echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita (doua autospeciale de interventie cu apa si spuma si un echipaj de acordare a primului ajutor calificat) s-au deplasat la fata locului. In sprijinul pompierilor militari, la locul evenimentului a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Sieu. In momentul ajungerii la locul interventiei, incendiul se manifesta la tavanul locuintei. Interventia prompta a dus la limitarea pagubelor materiale si la impiedicarea extinderii incendiului la restul imobilului. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind un burlan de fum neprotejat termic fata de materialele combustibile. Au ars perdelele din apropierea burlanului si tavanul in aceiasi parte a locuintei.

 

 

Interventii pe scurt

  In perioada 24.11.2011, ora 0730 - 25.11.2011, ora 0730 subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 12 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      11;
  • Incendii:                                                                              1;

 

 

 

                                                                           Cu stima,

                                                                    Plt.

                                                                         Marius RUS

0 comentarii2569 vizualizări25 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0