Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 04 Iulie 2020 - 10648 vizitatori azi
Cosuri de fum necuratate. Interventii pe scurt.

Vineri, 25 noiembrie, la ora 10.45, Sectia de Pompieri Nasaud a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la acoperisul unei case din orasul Nasaud. Doua autospeciale, incadrate cu 8 subofiteri, s-au deplasat de urgenta pe strada Garii din localitate, unde au actionat in vederea localizarii incendiului care se manifesta la cosul de fum al locuintei. Interventia a durat aproximativ 30 de minute. In tot acest timp, pompierii militari au reusit sa limiteze considerabil pagubele. Valoarea bunurilor salvate se ridica la aproximativ 200.000 de lei. Cauza probabila a incendiului fiind cosul de fum amplasat necorespunzator fata de materiale combustibile.

Sambata, 26 noiembrie, Detasamentul de Pompieri Bistrita a fost solicitat sa intervina la un incendiu similar izbucnit la locuinta din localitatea Sangeorzu Nou. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" a fost alertat la ora 2019, in consecinta o autospeciala de interventie cu apa si spuma din cadrul subunitatii din Bistrita impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Lechinta au actionat cu o teava de inalta presiune pentru lichidarea incendiului care afecta o parte din tavanul casei si cosul de fum necuratat corespunzator. Pompierii militari au reusit lichidarea focului in timp oportun, astfel incat restul casei sau imobilele invecinate nu au fost afectate.

 

In perioada 25.11.2011, ora 0730 - 28.11.2011, ora 0730 subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 47 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      42;
  • Protectia comunitatilor:                                                       2;
  • Asistenta persoanelor                                                          1;
  • Incendii:                                                                              2;

 

                                                                           Cu stima,

                                                                   Plt.

                                                                          Rus Marius

0 comentarii2086 vizualizări28 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0