Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 05 Iulie 2020 - 11808 vizitatori azi
Persoana decedata gasita de pompierii militari.

Doua echipaje din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-au deplasat la o locuinta din municipiul Bistrita, in urma unui apel de urgenta primit la 112 in legatura o persoana ce ramase blocata in imobilul respectiv. Pompierii militari, cu ajutorul scarii culisabile din dotarea autospecialei de interventie, au ajuns la etajul II al casei, unde au gasit o persoana decedata. Victima era un barbat, B.C., in varsta de 43 de ani.

 

 

Ardere necontrolata in orasul Nasaud

Ieri, 28 noiembrie, Sectia de Pompieri Nasaud, a fost solicitata la ora 2059, prin numarul unic de urgenta 112, sa intervina pentru stingerea unei arderi necontrolate la un cos de evacuare a fumului produsa la o gospodarie din orasul Nasaud. O autospeciala de interventie cu apa si spuma din cadrul Garzii de Interventie nr. 1 Nasaud a actionat in vederea limitarii efectelor acesteia si propagarii la restul imobilelor din curtea proprietarului. Interventia a durat aproximativ 30 de minute. Astfel, au fost salvate imobilul si alte bunuri materiale in valoare de aproximativ 320.000 lei.

 

 

Interventii pe scurt.  In perioada 28.11.2011, ora 0730 - 29.11.2011, ora 0730 subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 12 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      10;
  • Asistenta persoanelor                                                          1;
  • Incendii:                                                                              1;

 

 

 

                                                                           Cu stima,

                                                                Plt.

                                                                        Marius RUS

0 comentarii1932 vizualizări29 noiembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0