Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 05 Iulie 2020 - 11680 vizitatori azi
Scurgeri de gaze. Incendiu puternic in localitatea Paltineasa.

Scurgeri de gaze. In dimineata zilei de miercuri, ora 0755, Detasamentul de Pompieri Bistrita a fost solicitat sa intervina la o situatie de urgenta la un apartament situat pe strada Iosif Vulcan din municipiul Bistrita. Doua echipaje din cadrul subunitatii s-au deplasat de urgenta la adresa respectiva unde, din cauza unor lucrari intreprinse la reteaua de gaz din apartament, s-a deteriorat un furtun si s-a scurs gaz care a facut flama in momentul pornirii aparatului de gatit,. S-a actionat pentru deconectarea aparatului de gatit, a centralei de apartament si s-a aerisit incaperea. Au fost asigurate masurile de aparare impotriva incendiilor pe timpul cand echipa EON Gaz a efectuat lucrarile de reparatii, evitandu-se astfel producerea unei deflagratii.

 

 

Incendiu puternic in localitatea Paltineasa

             Dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al jud. Bistrita - Nasaud a fost anuntat miercuri, la ora 1935, despre izbucnirea unui incendiu la o locuinta din localitatea Paltineasa, comuna Spermezeu. Doua autospeciale de interventie cu apa si spuma din cadrul Garzii de Interventie Beclean, impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta, s-au deplasat in cel mai scurt timp in zona. In momentul in care pompierii militari au intrat in casa, au gasit o persoana decedata, un barbat in varsta de 70 de ani, fiind carbonizata in locuinta cuprinsa de flacari inainte ca echipajele de prim ajutor sa ajunga la fata locului. Incendiul a fost lichidat la ora 2350, cauza probabila a incendiului fiind amplasarea necorespunzatoare a materialelor combustibile fata de sursa de incalzire.

 

Interventii pe scurt

 In perioada 30.11.2011, ora 0730 - 02.12.2011, ora 0730 subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 30 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      22;
  • Asistenta persoanelor                                                          1;
  • Protectia comunitatilor                                                        3;
  • Incendii                                                                               4

 

                                                                           Cu stima,

                                                                 Plt.

                                                                         Marius RUS.

0 comentarii1925 vizualizări02 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0