Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 7512 vizitatori azi
Incendiu in localitatea Spermezeu. Tigara nestinsa .

In dupa-masa zilei de vineri, 2 decembrie, Garda de Interventie Beclean a fost solicitata sa intervina la un incendiu produs la o anexa gospodareasca din localitatea Spermezeu. Apelul de urgenta a sosit la ora 1620, astfel doua echipaje din cadrul subunitatii, impreuna cu 10 pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al comunei Spermezeu, s-au deplasat in cel mai scurt timp la locul producerii evenimentului. Incendiul se manifesta la acoperisul saivanului, pompierii militari si civili au reusit in scurt timp localizarea si limitarea propagarii acestuia la casa de locuit. Au ars acoperisul anexei pe o suprafata de aproximativ 50 de m2 si aproximativ 4 tone furaje (fan) depozitate in saivan. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind focul deschis lasat nesupravegheat.   

 

Tigara nestinsa.  Vineri noapte, la ora 2310, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a fost anuntat despre izbucnirea unui incendiu la un tomberon din curtea unei societati comerciale din orasul Nasaud. Un echipaj din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud s-a deplasat de urgenta in zona. In momentul ajungerii la locul interventiei, ardeau deseurile menajere din tomberon existand posibilitatea de extindere la cladirile invecinate. Pompierii militari au reusit sa lichideze incendiul inainte ca acesta sa se manifeste la obiectivele din jur, salvandu-se astfel bunuri materiale de aproximativ 100.000 RON. Cauza probabila a incendiului a fost o tigara aprinsa, aruncata la intamplare.

 

 

Interventii pe scurt

 In perioada 02.12.2011, ora 0730 - 05.12.2011, ora 0730 subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 35 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      30;
  • Asistenta persoanelor                                                          1;
  • Incendii                                                                               4

 

                                                                           Cu stima,  

                                                            Plt.

                                                                        Marius Rus

0 comentarii1855 vizualizări05 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0