Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 8646 vizitatori azi
Defectiuni la o magistrala de apa.

Luni, 05 decembrie, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost solicitat sa intervina pentru evacuarea apei din incinta unei societati comerciale din municipiul Bistrita. Forte si mijloace din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita si Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta al municipiului Bistrita au intervenit, in sprijinul echipei de interventie a S.C. Aquabis S.A., pentru a opri debitul de apa produs in urma unei defectiuni la o magistrala. Pompierii militari si civili au actionat cu motopompele din dotare, reusind evacuarea apei care a patruns in incinta societatii. Astfel, dupa aproximativ 2 ore, a fost inlaturat pericolul de extindere a apei la o statie de medie tensiune ce se afla in apropiere.   

 

 

Interventii pe scurt

 In perioada 05.12.2011, ora 0730 - 06.12.2011, ora 0730 subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 16 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      14;
  • Protectia comunitatilor                                                        2;

 

 

 

                                                 Cu stima,

                                                               Plt.  Marius Rus

0 comentarii1820 vizualizări06 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0