Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 12 Iulie 2020 - 16024 vizitatori azi
Septuagenar cazut in parc. Afumatoare in flacari.

In dupa-masa zilei de marti, 6 decembrie, Garda de Interventie Beclean a fost solicitata sa intervina la un incendiu produs la o afumatoare din localitatea Sasarm. Apelul de urgenta a sosit la ora 1507, astfel un echipaj din cadrul subunitatii, s-a deplasat in cel mai scurt timp in zona. Pompierii militari au reusit in scurt timp localizarea si limitarea propagarii incendiului la anexele gospodaresti care se aflau la mica distanta de locul producerii evenimentului. A ars afumatoarea in proportie de 90 %, insa au fost salvate alte doua anexe gospodaresti in valoare de aproximativ 6000 RON. Cauza probabila a incendiului a fost stabilita ca fiind focul deschis lasat nesupravegheat.

 

Septuagenar cazut in parc Afumatoare in flacari

              La ora 1414, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat, prin intermediul numarului unic de urgenta 112, despre un pacient cazut pe strada Parcului din municipiul Bistrita. Echipajul de Terapie Intensiva Mobila impreuna cu Echipajul de Prim Ajutor din cadrul S.M.U.R.D. Bistrita s-au deplasat de urgenta la adresa mentionata, unde se afla in stare de inconstienta Iacob T, in varsta de 75 de ani. Personalul medical care incadreaza autospeciala de terapie intensiva mobila a executat manevre de resuscitare si a transportat de urgenta pacientul la Unitatea de Primire Urgenta din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita.

 

Interventii pe scurt

 In perioada 06.12.2011, ora 0730 - 07.12.2011, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 13 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      11;
  • Protectia comunitatilor                                                        1;
  • Incendii                                                                               1;

 

 

                                                                    Cu stima,

                                                                        Plt. Marius Rus  

0 comentarii1729 vizualizări07 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0