Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 656 vizitatori azi
Campania de donare de sange "Jandarmeria doneaza sange pentru Romania" la final!.

        In luna noiembrie a.c., la nivelul judetului Bistrita Nasaud s-a desfasurat campania de donare de sange initiata de Jandarmeria Romana la nivel national. Si in judetul nostru Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud a organizat aceasta campanie cu sprijinul Centrului Transfuzii Sanguine.

          Odata cu initiativa jandarmilor, numerosi cetateni au ales sa doneze sange in cadrul acestei campanii dar si angajati ai unor institutii ale statului, (Prefectura, Consiliul Judetean, ISU si altele).

O participare deosebita alaturi de jandarmi la campania de donare de sange a fost si cea a militarilor tuturor subunitatilor MApN din judetul Bistrita Nasaud, (Brigada 81 Mecanizata Bistrita "General Grigore Balan", Batalionul 812 Infanterie Bistrita, Batalionul 405 Sprijin Logistic, Batalionul 817 Artilerie Petru Rares Prundu Bargaului).

Conform datelor obtinute de la Centrul de Transfuzii Sanguine numarul donatorilor din luna noiembrie 2011 se ridica la 460, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut cand s-au inregistrat 384 de donatori.        

       

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2289 vizualizări07 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0