Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 1264 vizitatori azi
Conducta de gaz fisurata. Asistenta persoane.

O autospeciala de interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita a fost solicitata, la ora 1458, sa intervina in vederea asigurarii masurilor de aparare impotriva incendiilor la o conducta de gaz fisurata in urma unor lucrari de reparatii realizate pe strada Iosif Vulcan din municipiul Bistrita.

 

 

            Un apel primit la numarul de urgenta 112, la ora 2105, a alertat dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud despre faptul ca, in balconul unui apartament de la etajul III al unui bloc, situat pe strada Nasaudului din municipiul Bistrita, o persoana a ramas blocata. In interiorul apartamentului se afla fiica sa in varsta de 2 ani. Pompierii militari au actionat cu scara culisabila din dotarea unei autospeciale de interventie pentru a urca in balcon, au spart unul dintre geamuri, reusind in acest mod sa patrunda in imobil.

 

 

Interventii pe scurt

 In perioada 14.12.2011, ora 0730 - 15.12.2011, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 20 situatii de urgenta, astfel:

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      17;                  
  • Protectia comunitatilor                                                        2;
  • Asistenta persoane                                                               1;

 

 

                                                                           Cu stima,

                                                         Plt.,

                                                                         Marius RUS

0 comentarii1974 vizualizări15 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0