Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 690 vizitatori azi
Tir in pericol de incendiere. Incendiu la o instalatie electrica.

Vineri, 16 decembrie, la ora 1850, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui incendiu la un tir in cartierul Viisoara din municipiul Bistrita. O autospeciala de interventie cu apa si spuma impreuna cu o autospeciala S.M.U.R.D. s-au deplasat de urgenta la locul evenimentului. La sosirea pompierilor militari, s-a constat ca iesea fum de la roata din dreapta spate. S-a actionat cu o teava de inalta presiune pentru stingerea incendiului, in timp ce paramedicii au procedat la acordarea primului ajutor soferului in cauza, care prezenta arsuri la nivelul fetei. Incendiul a fost lichidat in cateva minute, in urma acestuia s-au degradat tamburul din spate dreapta si geanta. Au fost salvate bunuri in valoare de aproximativ 200.000 lei, pierderile materiale inregistrate in urma incendiului ridicandu-se la aproximativ 1700 lei. Cauza incendiului a fost stabilita ca fiind defectarea cauciucului pe timpul exploatarii.

 

 

 

            Garda de Interventie Sangeorz Bai a fost solicitata, sambata, 17 decembrie, ora 1523, sa intervina la un incendiu produs in localitatea Maieru. Doua autospeciale de interventie cu apa si spuma din cadrul subunitatii s-au deplasat in zona. Incendiul, care se manifesta la instalatia de bransare cu energie electrica, a fost localizat imediat, pompierii militari actionand cu o teava tip "D" pentru impiedicarea propagarii acestuia la restul imobilului. Interventia a durat aproximativ 20 de minute. Au ars instalatia de bransare cu energie electrica, tabloul si sigurantele fuzibile si izolatia casei pe o suprafata de aproximativ 1 m2. Cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric, sigurantele fuzibile prezentand defectiuni. Au fost salvate bunuri materiale in valoare de aproximativ 150.000 lei.

 

Interventii pe scurt

 In perioada 16.12.2011, ora 0730 - 19.12.2011, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 34 situatii de urgenta, astfel:

 

 

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      31;                  
  • Protectia comunitatilor                                                        1;
  • Incendii                                                                            2;

 

                                                    Cu stima,  

                                                           Plt.    Marius RUS

0 comentarii1876 vizualizări19 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0