Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 214 vizitatori azi
Efective marite ale jandarmilor la datorie de sarbatori! Cu brazii de Craciun la Gara !

Pentru ca bistritenii sa aiba sarbatori linistite, jandarmii se vor afla la datorie pe parcursul acestor zile asigurand masurile de ordine publica cu efective marite atat in atat in municipiul Bistrita cat si in orasele Beclean, Nasaud si Singeorz-Bai. 

In perioada sarbatorilor vor fi executate si misiuni de mentinere a ordinii publice in sistem integrat, pe raza municipiului Bistrita dar si in judet in orasele Beclean, Nasaud si Singeorz-Bai.

Nici statiunile din zonele montane Piatra Fantanele si Rodna nu au fost uitate, jandarmii montani asigurand masurile de ordine publica mai ales in zonele care vor fi vizitate in aceste zile de turisti (Piatra Fantanele - Tihuta - Colibita si Singeorz-Bai - Valea Vinului - Poiana Zanelor, etc.).

De Revelion, in noaptea dintre ani, jandarmii vor asigura masurile de ordine publica pe raza municipiului Bistrita dar mai ales in zona Pietonalului, unde vor fi prezenti bistritenii care doresc sa petreaca alaturi de municipalitate, cat si in juddet la Beclean, Nasaud si Singeorz-Bai, Rodna si Piatra Fantanele.

Pentru orice problema pe care o intampinati, apelati cu incredere la ajutorul jandarmilor apeland Numarul Unic pentru Apeluri de Urgenta 112.

     Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

 


Marti 20 decembrie a.c., jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita alaturi de lucratori ai Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Bistrita-Nasaud, au organizat o actiune punctuala cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Lunca Ilvei si ai Politiei TF din localitate, cu scopul prevenirii taierii, transportului si comercializarii ilegale a brazilor de Craciun dar si a materialului lemnos.

In zona Garii din localitatea Lunca Ilvei au fost depistati patru barbati care incercau sa comercializeze ilegal un numar de 16 de brazi.

Marcel P. de 38 de ani, Ioan T. de 36 de ani, Ionut C. de 21 de ani si Dumitru M. de 41 de ani, toti din localitatea Lunca Ilvei, nu detineau documente legale de provenienta pentru cei 16 de brazi supusi comercializarii, conform legislatiei legale in vigoare, ba mai mult erau insotiti si de doi minori.

Brazii au fost confiscati de catre reprezentantii Ocolului Silvic Lunca Ilvei, cei in cauza urmand a fi sanctionati conform reglementarilor legale in vigoare.

Actiunea a urmarit prevenirea taierii, transportului si comercializarii ilegale a brazilor de Craciun dar si a materialului lemnos iar astfel de actiuni vor continua pe toata durata sarbatorilor.

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii1883 vizualizări21 decembrie 2011
rss 2.0
rss 2.0