Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 05 Martie 2021 - 6768 vizitatori azi
Pericol de incendiu. Accident rutier.

Duminica, 22 ianuarie a.c., la ora 1900, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat, prin numarul unic de urgenta 112, despre faptul ca iese fum dintr-un apartament situat pe strada Crinilor din municipiul Bistrita. O autospeciala de interventie cu apa si spuma din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-a deplasat de urgenta la locul evenimentului. In momentul ajungerii la locul interventiei, pompierii militari au constatat ca in interiorul apartamentului dormea unul dintre proprietari care risca sa fie intoxicat cu fum. Acesta a fost evacuat, timp in care s-a actionat pentru limitarea pagubelor produse de aparatul de gatit lasat nesupravegheat. In acest mod au fost salvate apartamentul si bunurile aflate in interiorul acestuia, in valoare de aproximativ 120.000 de lei.

 

                                   

 

            In dimineata zilei de luni, 23 ianuarie a.c., la ora 0614, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui accident rutier pe DN 17, pe raza localitatii Prundu Birgaului. Ambulanta de terapie intensiva mobila si echipajul de prim ajutor din cadrul SMURD Bistrita s-au deplasat de urgenta la locul accidentului. In autoturismul avariat se aflau patru persoane, doua dintre acestea avand nevoie de ingrijiri de specialitate. Echipajele medicale au acordat primul ajutor calificat la locul interventiei, ulterior au transportat victimele la Unitatea de Primire Urgenta in vederea acordarii ingrijirii medicale de specialitate.    

 

Interventii pe scurt

 In perioada 20.01.2012, ora 0730 - 23.01.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 45 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Incendii                                                                               1;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      41;
  • Protectia comunitatilor                                                        3;                    

 

 

                                                                           Cu stima,

                                                             Plt.

                                                                           Marius RUS

0 comentarii2191 vizualizări23 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0