Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 25 Februarie 2021 - 4016 vizitatori azi
CAMPANIA NATIONALA "VREAU SA FIU VOLUNTAR"

In anul 2012, I.S.U. "Bistrita" desfasoara campania nationala de informare si sensibilizare a cetatenilor "Vreau sa fiu voluntar -  Proiectul 1: Rolul si importanta voluntariatului". Aceasta se adreseaza administratiei publice locale si cetatenilor cu varsta cuprinsa intre 18 si 50 de ani, avand ca scop informarea si sensibilizarea lor cu privire la rolul si importanta voluntariatului in situatii de urgenta. Obiectivele principale urmarite in desfasurarea campaniei sunt multiple si variate, amintim:

  • Cunoasterea si respectarea de catre autoritatile publice locale a reglementarilor privind voluntariatul in situatii de urgenta;
  • Cresterea interesului autoritatii publice locale pentru constituirea, dimensionarea si dotarea reala si corecta a structurilor voluntare pentru situatii de urgenta;
  • Cresterea numarului de solicitari din partea cetatenilor pentru intrarea intr-un serviciu voluntar pentru situatii de urgenta.

Pentru indeplinirea obiectivelor de mai sus, I.S.U. "Bistrita" organizeaza si desfasoara la nivelul judetului actiuni de instruire a primarilor cu privire la gestionarea situatiilor de urgenta, actiuni de atragere a unui numar mare si eficient de voluntari si actiuni comune cu serviciile voluntare pentru situatii de urgenta constituite in municipiu, orase si comune. Pentru ca aceasta campanie sa-si atinga calitativ obiectivele propuse, sa aiba un impact cu un grad ridicat asupra grupului tinta caruia se adreseaza si nu numai, va invitam sa va implicati in desfasurarea acestor activitati.

 

   Cu stima,

Plt. Marius RUS.

0 comentarii2415 vizualizări25 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0