Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 21468 vizitatori azi
Acoperis in flacari. Interventii pe scurt.

Luni, 30 ianuarie a.c., la ora 2356, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" a fost anuntat despre producerea unui incendiu la o casa de locuit din municipiul Bistrita, cartier Sarata. Doua autospeciale de interventie cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor din cadrul subunitatii din localitate s-au deplasat de urgenta la locul accidentului. In momentul ajungerii la locul evenimentului, pompierii militari au constat ca incendiul se manifesta la acoperisul casei. S-a intervenit cu doua tevi de inalta presiune pentru limitarea efectelor incendiului si impiedicarea propagarii acestuia la restul imobilului. In urma interventiei pompierilor, care a durat aproximativ 30 de minute, a fost salvata casa de locuit in valoare de aproximativ 80.000 de lei. Au ars acoperisul casei pe o suprafata de aproximativ 3 mp si material lemnos depozitat in podul imobilului. Cauza probabila incendiului a fost stabilita ca fiind amplasarea necorespunzatoare a materialelor combustibile fata de cosul de fum neprotejat termic.

 

 

 

In perioada 30.01.2012, ora 0730 - 31.01.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 15 situatii de urgenta, astfel:

 Incendii                                                                               3;

  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      11;
  • Asistenta persoane                                                               1;                    

 

 

 

                                                                           Cu stima,

                                                        Plt.

                                                                         Marius RUS

0 comentarii2065 vizualizări31 ianuarie 2012
rss 2.0
rss 2.0