Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 2582 vizitatori azi
Accident pe DN 17 . Incendii la cosuri de fum.

Vineri, 03 februarie a.c., la ora 1856, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" a fost anuntat despre producerea unui accident rutier pe DN 17, in cartier Viisoara, municipiul Bistrita. O autospeciala de descarcerare din cadrul Garzii de interventie din localitate s-a deplasat de urgenta in zona. La sosirea echipajului, un autoturism se afla in afara carosabilului, in sant, iar cel de-al doilea se afla pe carosabil, avariat. Nu au fost inregistrate victime. S-a intervenit pentru deconectarea bornelor de la acumulatori, scoaterea autoturismului din sant, asigurarea masurilor de aparare impotriva incendiilor, iluminarea si balizarea zonei. Interventia a durat aproximativ 30 de minute. 

 

 

 

            Doua incendii provocate de cosurile de fum necuratate au fost lichidate de catre pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita, respectiv din cadrul Garzii de Interventie Beclean.

Primul incendiu a avut loc vineri, 03 februarie a.c., la ora 1758, in cartier Unirea din municipiul Bistrita iar cel de-al doilea a avut loc duminica, 05 februarie a.c., la ora 1936, in localitatea Beclean. In ambele situatii s-a intervenit cu o teava de refulare de inalta presiune, prin interventia prompta a pompierilor reusindu-se impiedicarea propagarii incendiilor la restul imobilelor si limitarea considerabila a pagubelor materiale.

 

Interventii pe scurt

 In perioada 03.02.2012, ora 0730 - 06.02.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 49 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Incendii                                                    2;
  • Protectia comunitatilor                                1;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                              46;

 

 

                                Cu stima,

                                                                 Plt.,  Marius RUS  

1 comentariu1876 vizualizări06 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0