Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 24 Septembrie 2020 - 13050 vizitatori azi
Penitenciarul Bistrita se implica in campania de ajutorare a persoanelor din zonele inzapezite.

Penitenciarul Bistrita s-a alaturat campaniei umanitare initiate la nivelul intregului sistem penitenciar din tara pentru ajutorarea persoanelor din zonele afectate de caderile abundente de zapada, atat prin aportul personalului, cat si al persoanelor private de libertate. In acest sens, cadrele Penitenciarului Bistrita au donat sume de bani din care s-au achizitionat produse alimentare, care au fost trimise deja, prin intermediul Brigazii 81 Mecanizate "General Grigore Balan" Bistrita.

            In acelasi timp, situatia dificila cu care se confrunta semenii nostri, a impresionat si persoanele private de libertate din custodia Penitenciarului Bistrita, asa incat, mai mult de jumatate dintre acestea si-au donat ratia de paine corespunzatoare zilei de astazi. Suma de bani reprezentand contravaloarea painii donate va fi folosita pentru achizitionarea de produse alimentare, care, de asemenea, vor fi predate in zilele urmatoare unui centru de colectare din oras pentru a ajunge in  zonele calamitate . 

 

Purtator de cuvant PENITENCIARUL BISTRITA

  Inspector de penitenciare Laura OPRIS

 

Telefon: 0263/238.175

              0741/265.809

e-mail: laura.opris@anp.gov.ro

0 comentarii1960 vizualizări15 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0