Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 18 Aprilie 2021 - 14587
Autocamion in flacari. Interventii pe scurt.

Luni, 27 februarie a.c., la ora 1047, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al jud. Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui incendiu la un autocamion pe DN 17C. Garda de interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-a deplasat de urgenta la locul evenimentului cu o autospeciala de interventie cu apa si spuma si un echipaj de prim ajutor. In momentul ajungerii la locul interventiei, incendiul se manifesta la cabina autocamionului si la podeaua remorcii. Pompierii militari au actionat cu doua tevi de refulare de inalta presiune tip "D" pentru lichidarea incendiului. Interventia a durat aproximativ 25 minute. In urma incendiului, au ars: instalatia electrica a motorului, conducte din plastic, filtrul de aer, podeaua din lemn a remorcii.

            Cauza probabila incendiului a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit electric - un cablu electric defect sau neizolat corespunzator.

 

 

Interventii pe scurt.

 In perioada 27.02.2012, ora 0730 - 28.02.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 20 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Incendii                                                                               1;
  • Protectia comunitatilor                                                        2;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                      17;

                                                                                  

 

 

                                                                     

                                                        plt.     

                                                                        Marius RUS 

0 comentarii2240 vizualizări28 februarie 2012
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0