Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 04 Martie 2021 - 18888 vizitatori azi
10 elevi in practica la Jandarmerie! Jandarmii, din nou in mijlocul elevilor!.In clasa a XII a, au fugit de ore!

Luni, 27 februarie a.c., 10 elevi ai Scolii Militare de Subofiteri din Falticeni au sosit la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Bistrita Nasaud, unde vor efectua stagiul de practica in conformitate cu programa scolara.

Dintre acestia, 5 elevi vor fi repartizati in teritoriu la Grupa de Supraveghere si Interventie din orasul Nasaud iar 5 se vor afla la Bistrita, unde se vor pregati in domeniul pazei si protectiei institutionale.

Elevii se afla in anul I de studiu, iar perioada de practica se va finaliza la data de 6 aprilie 2012.

Pe toata durata stagiului de practica fiecare elev se va afla sub tutela unui cadru ce va raspunde de pregatirea practica in domeniul respectiv.

 

 


Activitatile preventive din cadrul unitatilor de invatamant continua la Bistrita. Acestea vor fi organizate in baza programului intitulat "Jandarmul, prietenul celor care respecta legea!".

Miercuri, 29 februarie a.c., de la ora 12.00, elevii claselor a II a de la Colegiul National Andrei Muresanu, vor fi gazdele jandarmilor pentru o ora. 

Acestia vor invata mai multe despre Jandarmerie si despre activitatile de zi cu zi ale jandarmilor dar si cum sa evite conflictele cu colegii, cu prietenii sau chiar cu necunoscutii.

  

 

 

 

Jandarmii bistriteni au organizat la inceputul acestei saptamani o actiune punctuala pe linia prevenirii absenteismului scolar pe raza municipiului.

In cadrul actiunii organizate in zona Colegiilor Nationale Andrei Muresanu, Liviu Rebreanu si Grup Scolar Grigore Moisil, au fost depistati un numar de patru elevi aflati in an terminal la unul din liceele din municipiu.

          Celor in cauza le-au fost intocmite procese-verbale de depistare, dupa care au fost condusi la unitaile de invatamant de care apartin.

 

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii3248 vizualizări28 februarie 2012
rss 2.0
rss 2.0