Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Marti 09 Martie 2021 - 16254 vizitatori azi
Conflict aplanat de jandarmi la Judecatorie!

Subofiterii din cadrul Grupei de Supraveghere si Ordine Publica Beclean, care executau serviciul de paza la Judecatoria din localitate, au intervenit la sfarsitul saptamanii trecute pentru aplanarea unui conflict izbucnit intre doua persoane. Subofiterii s-au autosesizat in legatura cu un conflict verbal si fizic, in imediata apropiere la Judecatoriei Beclean. Acestia s-au deplasat inspre persoanele care discutau in contradictoriu, pentru a preveni savarsirea unor fapte de natura antisociala.

              Pe fondul nemultumirii legate de solutia data intr-un proces aflat pe rolul instantei de judecata, Mischael S. de 69 de ani din Sintereag, a imbrancit si a lovit-o pe Teodora C. de 36 de ani din Bistrita.

               In momentul in care s-au apropiat jandarmii, agresorul a incercat sa fuga dar acesta a fost oprit de catre fortele de ordine.

               Pe numele celui in cauza au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru infractiunea de "loviri si alte violente"  conform art. 180 Cod Penal, dosarul urmand a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Belcean.

 

  

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii2002 vizualizări05 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0