Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 01 Martie 2021 - 5932 vizitatori azi
Incendiu la o pensiune. Interventii pe scurt.

Duminica dimineata, 11 martie a.c., la ora 0204, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al jud. Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui incendiu la o pensiune situata pe DN 17C, in apropiere de localitatea Cepari.

            Garda de interventie din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud s-a deplasat de urgenta la locul evenimentului cu doua autospeciale de interventie cu apa si spuma. In momentul ajungerii la pensiune, ardea acoperisul obiectivului, iar pompierii militari au actionat cu doua tevi de refulare de inalta presiune tip "D"  si doua tevi de refulare tip "C" pentru localizarea si lichidarea incendiului. Interventia a durat doua ore.

            In urma incendiului, au ars: acoperisul din astereala din lemn acoperita cu tabla pe o suprafata de aproximativ 230 mp, prelata pe o suprafata de aproximativ 60 mp, mobilierul din patru camere de la mansarda, paturi cu saltele, mese, scaune, obiecte de imbracaminte, mochete si s-au degradat tavanele din lemn cu izolatie de vata minerala. S-a reusit salvarea constructiei si a anexelor din apropiere in valoare de aproximativ 200.000 lei.

            Cauza probabila incendiului a fost stabilita ca fiind un scurtcircuit electric - conductori/cabluri electrice defecte sau neizolate corespunzator.

 

Interventii pe scurt

 In perioada 09.03.2012, ora 0730 - 12.03.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 51 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Incendii                                                                                 3;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                         48;

                                                                                  

                                                                       

                                                        plt.     

                                                                        Marius RUS 

0 comentarii2163 vizualizări12 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0