Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Sambata 11 Iulie 2020 - 1580 vizitatori azi
Pietele din judet la control! Absenteismul in vizorul jandarmilor.

Jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita au participat, marti 13 martie a.c., alaturi de organele administratiei publice locale, la o serie de actiuni specifice in pietele din judet, pe linia protejarii populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

Pe raza municipiului Bistrita, au fost controlati comerciantii din Pietele Decebal, respectiv Independentei Nord, fiind legitimate peste 35 de persoane si confiscate 17 videograme, pentru care nu existau acte de provenienta. Doar o persoana a fost sanctionata cu avertisment scris, pentru lipsa afiserii preturilor la marfa expusa spre vanzare.

          In piata din localitatea Feldru, au fost legitimate 26 de persoane si au fost aplicate un numar de 6 sanctiuni contraventionale din care 5 avertismente scrise si o amenda in valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor legii nr. 12 din 1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, art.1, lit. h., pentru lipsa afiserii preturilor la marfa expusa spre vanzare. Au fost confiscate marfuri in valoare de 600 de lei.

 

 


 

Jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, au organizat marti 13 martie a.c., o actiune punctuala pe linia prevenirii absenteismului la unitatile de invatamant din municipiu.

Actiunea a vizat unitatile de alimentatie publica din zona Colegiilor Nationale Andrei Muresanu si Liviu Rebreanu, Grupului Scolar Grigore Moisil, a Scolii Sanitare si a Grupului Scolar Agricol. Din fericire nu au fost elevi surprinsi in alte locuri decat scoala, in timpul orelor de curs, exceptie facand doar un elev, caruia i s-a recomandat sa se intoarca in unitatea de invatamant de care apartine, intocmindui-se un proces verbal de depistare, conform legislatiei legale in vigoare.

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

0 comentarii1820 vizualizări14 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0