Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 15 Iulie 2020 - 10434 vizitatori azi
Accident cu 2 victime. Persoana salvata. Interventii pe scurt.

Miercuri, 14 martie a.c., la ora 0952, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al jud. Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui accident rutier in localitatea Liviu Rebreanu.

 Garda de interventie din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud s-a deplasat de urgenta la locul evenimentului cu autospeciala de descarcerare, echipajul de Terapie Intensiva Mobila si un echipaj de prim ajutor. In momentul ajungerii la locul accidentului, pompierii militari au constatat ca in urma coliziunii unui autoturism cu un cap de pod, doua persoane au fost ranite usor. Nu a fost necesara interventia echipajului de descarcerare deoarece au reusit sa iasa singure din autoturismul avariat. Li s-a acordat prim ajutor medical de urgenta la fata locului ulterior au fost transportate la Spitalul Orasenesc Nasaud.

            Echipajul ce incadreaza autospeciala de descarcerare a asigurat accesul rapid catre victime, a deconectat bateria, a balizat zona si a asigurat masurile de aparare impotriva incendiilor.

 

Persoana salvata

           Garda de interventie din cadrul Detasamentului de pompieri Bistrita a fost solicitata, miercuri, 14 martie, la ora 2148, sa intervina pentru salvarea unei persoane cazute in holul unui apartament situat pe bulevardul Independentei din municipiul Bistrita. Pompierii militari au intervenit pentru deblocarea usii prin intrarea in locuinta pe geamul de la balcon.

 

Interventii pe scurt

 In perioada 14.03.2012, ora 0730 - 15.03.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 20 situatii de urgenta, astfel:

 Incendii                                                                                 2;

  • Asistenta persoane                                                                1;
  • Protectia comunitatilor                                                           1;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                         16;

                                                                                  

                                                                       

                                                        Plt.     

                                                                         Marius Rus

0 comentarii1855 vizualizări15 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0