Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 28 Martie 2024 - 14587
Accident pe partia din Piatra Fantanele.

La acest sfarsit de saptamana, patrula de ordine publica a Postului de Jandarmi Montan Piatra Fintinele, in timp ce se afla intr-o actiune specifica pe partia de schi neomologata din Piatra-Fintinele, com.Tiha-Bargaului, a observat o persoana de sex feminin care in timp ce schia s-a dezechilibrat si a cazut alunecand vreo 4-5 metri, timp in care schiurile i s-au desprins, lovindu-se la genunchiul piciorului stang.

                 Patrula de jandarmi formata din plt. Covaci Petru-Cristian, plt. Vrasmas Dan si plt. Galben Daniel i-a acordat primul ajutor persoanei accidentate, imobilizandu-i piciorul stang in atele, aceasta suferind o intindere a ligamentelor, dupa care au transportat-o pana la punctul de imbarcare in telescaun.

Persoana accidentata a refuzat solicitarea Serviciului de Ambulanta, aceasta fiind transportata la Spitalul Judetean Bistrita cu autoturismul unui prieten.

Elena G. are 26 de ani si este domiciliata in Muresenii-Bargaului, com. Prundu-Bargaului, jud. Bistrita Nasaud.

 

 

    Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

 


foto -arhiva

0 comentarii2772 vizualizări19 martie 2012




rss 2.0
rss 2.0