Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Joi 24 Septembrie 2020 - 12450 vizitatori azi
Incendiu la o gospodarie in Budacu de Jos. Interventii pe scurt.

Luni, 19 martie a.c., la ora 1254, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al jud. Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui incendiu la o gospodarie din localitatea Budacu de Jos. Garda de interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-a deplasat la locul evenimentului cu doua autospeciale de interventie cu apa si spuma. In momentul ajungerii la locul interventiei, pompierii militari au constatat ca ardea acoperisul fanarului, grajdului si al surei.

            In sprijinul echipajelor profesioniste pentru situatii de urgenta a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din subordinea primariei Budacu de Jos. S-a actionat cu trei tevi de refulare de inalta presiune tip "D" pentru localizarea si lichidarea incendiului.

            Interventia a durat aproximativ 2 ore, in acest interval pompierii militari au reusit impiedicarea propagarii incendiului la casa de locuit si la alte anexe. In urma incendiului a ars: acoperisul anexei pe o suprafata de aproximativ 50 mp , fanarul si in jur de 1500 kg de fan.

             Cauza probabila a incendiului a fost efectul termic -  conductor electric defect.

 

 

 

Interventii pe scurt

  In perioada 19.03.2012, ora 0730 - 20.03.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 21 situatii de urgenta, astfel:

  • Incendii                                                                                 1;
  • Protectia comunitatilor                                                           1;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                         19;

 

                                                                                  

                                                                         

                                                             Plt.

                                                                           Marius RUS.

 

 

 

 

 

Foto - arhiva ISU BN.

0 comentarii2485 vizualizări20 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0