Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Luni 28 Septembrie 2020 - 5118 vizitatori azi
Incendii de vegetatie uscata. Interventii pe scurt.

Marti, 20 martie a.c., dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al jud. Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea mai multor incendii de vegetatie uscata pe raza judetului Bistrita Nasaud, dupa cum urmeaza:

                        - Garda de interventie Singeorz - Bai impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din cadrul Primariei Singeorz Bai au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata care se manifesta pe o suprafata de aproximativ 3 ha.

                        - Detasamentul de pompieri Bistrita impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din cadrul Primariei Lechinta au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata care se manifesta pe o suprafata de aproximativ 45 ha.

                        - Detasamentul de pompieri Bistrita impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din cadrul Primariei Bistrita au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata, in cartier Sarata, care se manifesta pe o suprafata de aproximativ 10 ha.

                        - Garda de interventie Beclean impreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din cadrul Primariei Nuseni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata care se manifesta pe o suprafata de aproximativ 30 ha.

            S-a actionat cu mijloace de prima interventie (lopeti, maturi) si s-a impiedicat propagarea flacarilor la casele de locuit sau la padurile de conifere aflate in apropiere.

 

 

Interventii pe scurt

  In perioada 20.03.2012, ora 0730 - 21.03.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 17 situatii de urgenta, astfel:

  • Incendii                                                                                 4;
  • Protectia comunitatilor                                                           1;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                         12;

 

                                                                             

                                                            plt.

                                                                        Marius RUS 

0 comentarii1918 vizualizări21 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0