Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 27 Septembrie 2020 - 7500 vizitatori azi
Doua persoane cazute in fantana. Interventii pe scurt.

Joi, 22 martie a.c., la ora 2330, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al jud. Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre faptul ca doua persoane au cazut intr-o fantana, pe raza localitatii Salva. Garda de interventie din cadrul Sectiei de Pompieri Nasaud s-a deplasat la locul evenimentului cu o autospeciala de descarcerare, un echipaj de prim ajutor si echipajul de terapie intensiva mobila. In momentul ajungerii la locul interventiei, pompierii militari au actionat pentru asigurarea accesului rapid catre victime, iluminarea zonei si alte manevre pentru scoaterea persoanelor din fantana.

            Victimele erau semiconstiente, in soc hipotermic si prezentau excoriatii si contuzii. Acestora li s-a acordat prim ajutor la locul interventiei si ulterior au fost predate la echipajul de terapie intensiva mobila, respectiv unui echipaj medical din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita - Nasaud pentru ingrijiri medicale de specialitate . 

 

 

 

Interventii pe scurt

  In perioada 22.03.2012, ora 0730 - 23.03.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 18 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Incendii                                                                                 1;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                         17;

 

                                                                             

                                                                      

                                                             plt.

                                                                          Marius RUS 

0 comentarii2058 vizualizări23 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0