Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Turneul de Tenis de Masa " Speranta'.

In cadrul Proiectului " Sport si Speranta’’, derulat in colaborare cu Centrul Onisim din Bistrita, la sediul Penitenciarului Bistrita se va desfasura maine, 27 martie 2012,  Turneul de Tenis de Masa " Speranta’’.

 In cadrul acestui turneu vor participa 32 de persoane private de libertate aflate in custodia Penitenciarului Bistrita. Competitia va fi arbitrata de catre arbitrii Galatan Razvan si Dan Daniel, care participa la competitii nationale si internationale, iar la festivitatea de premiere va fi prezent, in calitate de invitat, maestrul emerit al sportului Filipas Marian Marcel, coordonatorul Centrului Olimpic de Tenis de Masa.

Activitatile sportive au valente educationale si sociale clare, practicarea acestora contribuind la dezvoltarea de atitudini si aptitudini pro-sociale precum si respectarea regulilor si a adversarilor, competitia corecta , imbunatatirea abilitatilor de comunicare si relationare, dezvoltarea capacitatii de a lua decizii, respectiv stimularea imaginatiei si a creativitatii.

 

 

Inspector de penitenciare Mihaela NEGRU

Pentru Purtator de cuvant PENITENCIARUL BISTRITA

 

 

0 comentarii2716 vizualizări26 martie 2012




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0