Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 30 Septembrie 2020 - 5302 vizitatori azi
Incendiu pe strada Andrei Muresanu.

Marti, 27 martie a.c., la ora 2322, dispeceratul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al jud. Bistrita - Nasaud a fost anuntat despre producerea unui incendiu la casa de locuit din municipiul Bistrita, strada Andrei Muresanu. Garda de interventie din cadrul Detasamentului de Pompieri Bistrita s-a deplasat la locul evenimentului cu doua autospeciale de interventie cu apa si spuma si o ambulanta din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita - Nasaud. In momentul ajungerii la locul evenimentului, incendiul se manifesta in partea din spatele a imobilului, la anexa ce adapostea centrala termica a locuintei. S-a actionat cu trei tevi de refulare de inalta presiune tip "D" pentru localizarea si lichidarea incendiului. Peretele exterior al casei era construit din material lemnos si ghips carton astfel, sub actiunea curentului de aer, focul s-a propagat spre partea superioara a casei. In urma incendiului, au ars: magazia cu rumegus pe o suprafata de aproximativ 2 mp, peretele exterior al casei pe o suprafata de 4 mp si s-au degradat camera centralei, baia, vestiarul de la etaj si diverse bunuri. Interventia prompta a pompierilor a limitat considerabil pagubele materiale si a condus la salvarea imobilului si a casei invecinate aflate la foarte mica distanta fata de locul producerii incendiului.

            Cauza probabila a incendiului: alimentarea defectuoasa cu combustibil a sistemului de incalzire.

 

Interventii pe scurt

 

In perioada 27.03.2012, ora 0730 - 28.03.2012, ora 0730, subunitatile profesioniste pentru situatii de urgenta din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud au intervenit la un numar de 22 situatii de urgenta, astfel:

 

  • Incendii                                                                                 4;
  • Interventii S.M.U.R.D.:                                                         18;

 

 

 

                                                       plt.

                                                                           Marius RUS 

0 comentarii2156 vizualizări28 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0