Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Duminica 27 Septembrie 2020 - 7628 vizitatori azi
Plutonier Dorel Nistor-locul II la Campionatul de tenis de masa al MAI!

Institutiile din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor si-au disputat in aceste zile locurile pe podium la tenis de masa. Jocurile s-au desfasurat in sala de tenis de masa «Gheorghe Bozga» si au fost organizate pe grupe de varsta: sub 35 de ani, intre 35 si 45 de ani , peste 45 de ani si Femei.

La categoria sub 35 de ani locul II a fost ocupat de catre plutonier Dorel Nistor din cadrul Jandarmeriei bistritene, la categoria 35-45 de ani locul I a fost ocupat tot de un reprezentant din cadrul Jandarmeriei Romane, plutonier major Catalin Doncea din cadrul Jandarmeriei Giurgiu, iar la categoria Femei locul II a fost ocupat de Gabriela Savin din cadrul BAD Bucuresti, din cadrul Jandarmeriei Romane.

            Aceasta competitie este organizata anual la Bistrita de catre Biroul Coordonare Activitati Sportive din cadrul Centrului Cultural al Ministerului Administratiei si Internelor. Participantii sunt angajati din cadrul Jandarmeriei, Politiei, ISU, Politiei de Frontiera si aparatul Central al MAI.

 

 

   Compartiment Informare, Relatii Publice si cu Publicul

 

 

2 commentarii2219 vizualizări31 martie 2012
rss 2.0
rss 2.0