Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Inst. Militarizate Miercuri 08 Aprilie 2020 - 452 vizitatori azi
Ziua Jandarmeriei sarbatorita la Bistrita in casa noua.(80de poze)

Ca in fiecare an, in 3 aprilie jandarmii sarbatoresc ziua armei lor care s-au consacrat in constiinta romanilor ca aparatori ai cetatenilor gata sa intervina pentru aplanarea conflictelor sau pentru asigurarea pazei si linistii publice. La Bistrita in 3 aprilie, conducerea jandarmeriei Bistrita, reprezentata de colonelul Ionel Cimuca si adjunctul sau  colonelul Florin Furnea au invitat presa, sefii institutilor descentralizate si cetatenii sa vada noua locatie a Inspectoratului Judetean de Jandarmi precum si modul in care isi desfasoara activitatea subunitatile componente ale jandarmneriei bistritene.

Festivitatile au inceput cu un raport de zi pe unitate, un ceremonial religios si un cuvant de salut din partea jandarmeriei bistritene, a conducerii ministerului dar si din partea unor invitati locali si judeteni. Ca si in anii precedenti, festivitatile au continuat cu demonstratii de karate a unor cluburi de tineri din judet ce colaboreaza cu jandarmii, dar si demonstratii de lupte si interventii a detasamentului mobil din cadrul jandarmeriei bistritene.

Tot de Ziua Jandarmeriei a fost declarata si ziua portilor deschise, astfel ca la sediul jandarmeriei au venit sute de elevi si tineri care au asistat la manifestari dar au si putut vedea pe viu tehnica din dotarea jandarmilor.

Mentionam ca in acest an se sarbatoresc 162 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane.

 

 

 

Marius Chiuzan.

0 comentarii3234 vizualizări04 aprilie 2012
rss 2.0
rss 2.0